< < Новини

Носителят на 2 награди ИКАР за „Златен глас“ ще гостува на 20 април на сцената на Държавен куклен театър – Русе

Носителят на 2 награди ИКАР за „Златен глас“ ще гостува на 20.04 на сцената на Държавен куклен театър – Русе

🎊 Носителят на 2 награди ИКАР за „Златен глас“ ще гостува на 20.04 на сцената на Държавен куклен театър – Русе с моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“ .

🎭 В Световния ден на театъра, талантливият Симеон Владов, изключително популярен с брилянтната си кариера в областта на дублажа на филми и сериали, беше удостоен с наградата „Златен глас“ – за втори път, на церемонията на националните награди „Икар“2022 на Съюза на артистите в България. Първият си „Икар“ получава през 2009г.

Този път признанието на великолепния актьор от ГАРД (Гилдия на артистите работещи в дублажа) е за постижението му в озвучаването на Еди Мърфи (всичките мъжки и женски персонажи изиграни от него в „Смахнатия професор“ 1 и 2).

Simeon Vladov е известен и с работата си по „Съдружници по неволя“, „От местопрестъплението: Маями“, „Как се запознах с майка ви“, „Герои“ и „1001 нощ“.

📽 Със сигурност ще разпознаете чудесния глас на Симеон Владов, който е озвучавал световноизвестни актьори като Брус Уилис, Никълъс Кейдж, Майкъл Дъглас, Том Круз, Пиърс Броснан, Силвестър Сталоун, Еди Мърфи, и много други.

🎙 Симеон Владов е мелодичният глас на радио “Енджой”, а от 2014г. е и основният образ,който играе в моноспектакъла 💕„Любовта не може просто да отмине“ под режисурата на Радослав Гизгинджиев – авторът на пиесата.

Радослав Гизгинджиев е режисьор, сценарист, писател и актьор. Той се справя отлично не само с писането, но и с режисирането, демонстрирайки го непоколебимо в “Любовта не може просто да отмине”.

👉 Можете да гледате Симеон Владов в мноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“ в Държавен куклен театър – Русе на 20.04 от 19:00 ч.

🎫 Билети – от касата в кукления театър.Телефон на билетна каса: 082 / 835 804

Последни новини:

Програма юни 2024 – корица

Програмата ни за юни 2024 е вече тук!

Чети повече >>

Отменя се Червената шапчица за неделя 19.05.24

Чети повече >>

Награда за „Ясен и Омая“ на Куклен театър – Русе от „Друмеви празници“

Чети повече >>
Промени в програмата за май 2024

ВАЖНО – Промени в програмата до края на май

Чети повече >>
Предстоящи събития:
26 май, неделя
от 11:00 ч.
и 12:30 ч.
27 май, понеделник
от 18:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>