< < Новини

Нашите победители от томболата за „Най – активен зрител за месец март и април“ са Дамян Новачков и Радост Савева

Нашите победители от томболата за Най – активен зрител за месец март и април са Дамян Новачков (със сетричката му Стела) и Радост Савева.

Победителите получиха 🎀 читателска карта за библиотеката 🎀, както и уникална, интерактивна награда, подготвена от кукления театър. Малките късметлии сътвориха собственоръчно кукла с персонаж от най – новия ни детски спектакъл „Кучето, което…” по Джани Родари. В артистична и приятелска атмосфера, в театралното ателие и с помощта на нашите художници Таня и Георги Пасеви GeorgiTanya Pasevi, малките победители се потопиха в прекрасно, театрално преживяване!

Техните родители също се включиха в приключението. Накрая всички имаха възможността да се запознаят с младия режисьор на представлението, Деница Дончева Denitsa Doncheva, както и с част от актьорите на „Кучето, което…“ 🎈👌🎈

Не пропускайте и Вие да вземете ЗРИТЕЛСКИ КАРТИ на Държавен Куклен Театър – Русе за Вашите деца! ☝ Припомняме Ви, че след събрани 4 печатчета, притежателят на нашите зрителски карти гледа петото представление 🎁 БЕЗПЛАТНО 🎁 !

📸 Галена Копанкова

Последни новини:

7 разказа на Чехов на сцената в Куклен театър Русе – премиера на „Чехов търси талант“

Чети повече >>

Програма за март в Куклен театър – Русе

Чети повече >>

64 години вълшебство и изкуство – честит ни рожден ден

Чети повече >>

Гласувай за най-добър куклен спектакъл – Ясен и Омая

Чети повече >>
Предстоящи събития:
29 февруари, четвъртък
от 19:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>