< < Новини

Нашите победители от томболата за „Най – активен зрител за месец март и април“ са Дамян Новачков и Радост Савева

Нашите победители от томболата за Най – активен зрител за месец март и април са Дамян Новачков (със сетричката му Стела) и Радост Савева.

Победителите получиха 🎀 читателска карта за библиотеката 🎀, както и уникална, интерактивна награда, подготвена от кукления театър. Малките късметлии сътвориха собственоръчно кукла с персонаж от най – новия ни детски спектакъл „Кучето, което…” по Джани Родари. В артистична и приятелска атмосфера, в театралното ателие и с помощта на нашите художници Таня и Георги Пасеви GeorgiTanya Pasevi, малките победители се потопиха в прекрасно, театрално преживяване!

Техните родители също се включиха в приключението. Накрая всички имаха възможността да се запознаят с младия режисьор на представлението, Деница Дончева Denitsa Doncheva, както и с част от актьорите на „Кучето, което…“ 🎈👌🎈

Не пропускайте и Вие да вземете ЗРИТЕЛСКИ КАРТИ на Държавен Куклен Театър – Русе за Вашите деца! ☝ Припомняме Ви, че след събрани 4 печатчета, притежателят на нашите зрителски карти гледа петото представление 🎁 БЕЗПЛАТНО 🎁 !

📸 Галена Копанкова

Последни новини:

Спектакълът „Орфей“ ще бъде представен на „Пиеро“ 2023

Чети повече >>

Програмата за месец октомври

Чети повече >>
Кучето, което... – откриване на сезон 2023/2024

Куклен театър – Русе отваря врати за зрители на 10 септември

Чети повече >>

На 10 септември ще бъде открит сезон 2023/2024 със спектакъла „Кучето, което…“

Чети повече >>
Предстоящи събития:
1 октомври, неделя
от 11:00 ч.
и 12:30 ч.
19 октомври, четвъртък
от 18:00 ч.
22 октомври, неделя
от 11:00 ч.
и 12:30 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>