< < Новини

🎉 УНИКАЛНИ, ТЕАТРАЛНИ НАГРАДИ! 🎉
ЗА 📚РЕВНОСТНИ ЧИТАТЕЛИ И 🎭 ТЕАТРАЛНИ ПОЧИТАТЕЛИ!

🎉🎈❗Включете се в нашата инициатива съвместно с Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе📚”Светът на книгите и кукления театър”

🎭След втория спектакъл „Кучето, което…” по Джани Родари в неделя/ 08.05 🎊 ще изберем чрез томбола Най – активен зрител за месец МАРТ и АПРИЛ.Победителите ще получат 🎀 читателска карта за библиотеката 🎀, както и уникална, интерактивна награда, подготвена от кукления театър.

Късметлиите от томболата ще имат възможността да сътворят собственоръчно кукла с персонаж от най – новия ни детски спектакъл „Кучето, което…” по Джани Родари. В артистична и приятелска атмосфера, в театралното ателие и с помощта на нашите художници, малките победители ще се потопят в прекрасно, театрално преживяване!

👉 За да вземете участие в томболата е необходимо да предоставите на касата в театъра ЗРИТЕЛСКА КАРТА, с попълнени печатчета за всяко посещение на спектакъл.

❗Те трябва да са не по-малко от 6 на брой. ❗

🎈👌🎈Не пропускайте и Вие да вземете новите ЗРИТЕЛСКИ КАРТИ на Държавен Куклен Театър – Русе за Вашите деца!

☝ Припомняме Ви, че след събрани 4 печатчета, притежателят на нашите зрителски карти гледа петото представление 🎁 БЕЗПЛАТНО 🎁 !

📚 Библиотеката излъчва най-изявения читател на Детски отдел за всеки месец, като го награждава с безплатно посещение на постановка в кукления театър. 🎉

Включете се и вие! Очакваме Ви ! 🌞❤🎭

Последни новини:

Писма до Дядо Коледа от децата в Русе

Чети повече >>

Нощ на театрите 2023 в Куклен театър Русе

Чети повече >>

Център за изкуства „За Родопите“ ще гостува в Куклен театър Русе

Чети повече >>

20% отстъпка „Ранно пиле“ за премиерните дати на Ясен и Омая

Чети повече >>
Предстоящи събития:
Билетна каса

Работно време,
контакти >>