< < Новини

„Трите прасенца“ ще се играе и на 18 февруари (ПРОДАДЕНО!), билетите за „Криворазбраната цивилизация“ са изчерпани

????Поради големият зрителски интерес към представлението „Трите прасенца“, то ще се играе и в четвъртък 18.02 от 18 ч. „Трите прасенца„ по английска народна приказка.

Скъпи малки и големи приятели,

всички билети за представлението „Трите прасенца„ по английска народна приказка на 18.02 (четвъртък) от 18 ч. са ❗ПРОДАДЕНИ❗☝????Държавен Куклен Театър – Русе???????? ще сподели представлението „Трите прасенца“ с българските деца от ????????( BG Shkolo London ) БГ школо Лондон, като излъчва паралелно спектакъла в четвъртък, чрез ZOOM.

???? Събитието се осъществява по инициатива на г-жа Анелия Велинова, преподавател и любезното съдействие на директора на българското училище в Лондон – г-жа Милена Везенкова.????????

Повечето от българчетата в Лондонското БГ училище ще имат възможността и удоволствието да се докоснат до кукленото изкуство на български език (макар и виртуално) за първи път в живота си! ????????

Държавен куклен театър – Русе ще се включи специално за тях тази седмица, докато учениците във Великобритания са във ваканция.☝Уведомяваме Ви също, че безплатните места за представлението „От глупав по-глупав“, което ще се играе на 25.02 от 18:00ч. са❗ИЗЧЕРПАНИ❗????

Очаквайте скоро информация за нашия???? подарък, жест на благодарност за публиката през месец МАРТ. ???? Благодарим Ви, че сте с нас❗❤????

???? „Криворазбраната Цивилизация“ ???????????? На 17.02 (сряда) от ⏰ 19:00 ч. ⚠️ ☝Местата са изчерпани. ???? Очакваме ви! ????

Последни новини:

„Ясен и Омая“ е селектиран за „Друмеви театрални празници“ 2024

Чети повече >>
Пенчо Милков и Теменуга Хараланова в Куклен театър Русе

Кметът Пенчо Милков посети Куклен театър – Русе

Чети повече >>

Куклен театър – Търговище гостува в Русе

Чети повече >>

Стихове на Жак Превер оживяват на сцената в Куклен театър – Русе

Чети повече >>
Предстоящи събития:
18 април, четвъртък
от 19:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>