< < Новини

Община Русе подарява две представления на „Трите прасенца“ за празника на града

В празничния ден на града – 6-ти май, Държавен куклен театър – Русе ще зарадва малките, а и големи жители и гости на града с две представления на класическата детска пиеса „Трите прасенца“. Благодарение на подкрепата от Община Русе, театърът ще представи спектакъла напълно безплатно.

Първото представление на „Трите прасенца“ ще започне в 13:30 часа пред Съдебната палата на площад „Свобода“, а второто ще се състои от 16:00 часа около „Вазата“ в Парк на младежта. Сред зелената обстановка на парка, децата и техните семейства ще имат възможност да се насладят на незабравимо представление с любимите герои от „Трите прасенца“, преди да започнат изпълненията на децата от ОбДЦКИ и Младежки дом. Представлението в парка е отлична възможност за всички, които желаят да посетят останалите събития в центъра на града в по-ранните часове на деня или просто желаят да се насладят на невероятното изпълнение отново.

В ролите на симпатичните герои от „Трите прасенца“ ще се въплътят талантливите актьори Христина Стоянова, Радинела Тотева и Любен Русенски, което обещава да превърне тези представления във вълнуващо и незабравимо преживяване за всички зрители.

Последни новини:

Програма юни 2024 – корица

Програмата ни за юни 2024 е вече тук!

Чети повече >>

Отменя се Червената шапчица за неделя 19.05.24

Чети повече >>

Награда за „Ясен и Омая“ на Куклен театър – Русе от „Друмеви празници“

Чети повече >>
Промени в програмата за май 2024

ВАЖНО – Промени в програмата до края на май

Чети повече >>
Предстоящи събития:
26 май, неделя
от 11:00 ч.
и 12:30 ч.
27 май, понеделник
от 18:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>