< < Новини

Община Русе подарява две представления на „Трите прасенца“ за празника на града

В празничния ден на града – 6-ти май, Държавен куклен театър – Русе ще зарадва малките, а и големи жители и гости на града с две представления на класическата детска пиеса „Трите прасенца“. Благодарение на подкрепата от Община Русе, театърът ще представи спектакъла напълно безплатно.

Първото представление на „Трите прасенца“ ще започне в 13:30 часа пред Съдебната палата на площад „Свобода“, а второто ще се състои от 16:00 часа около „Вазата“ в Парк на младежта. Сред зелената обстановка на парка, децата и техните семейства ще имат възможност да се насладят на незабравимо представление с любимите герои от „Трите прасенца“, преди да започнат изпълненията на децата от ОбДЦКИ и Младежки дом. Представлението в парка е отлична възможност за всички, които желаят да посетят останалите събития в центъра на града в по-ранните часове на деня или просто желаят да се насладят на невероятното изпълнение отново.

В ролите на симпатичните герои от „Трите прасенца“ ще се въплътят талантливите актьори Христина Стоянова, Радинела Тотева и Любен Русенски, което обещава да превърне тези представления във вълнуващо и незабравимо преживяване за всички зрители.

Последни новини:

Писма до Дядо Коледа от децата в Русе

Чети повече >>

Нощ на театрите 2023 в Куклен театър Русе

Чети повече >>

Център за изкуства „За Родопите“ ще гостува в Куклен театър Русе

Чети повече >>

20% отстъпка „Ранно пиле“ за премиерните дати на Ясен и Омая

Чети повече >>
Предстоящи събития:
Билетна каса

Работно време,
контакти >>