< < Новини

НАГРАДИ! НАГРАДИ! НАГРАДИ! ЗА РЕВНОСТНИ ЧИТАТЕЛИ И ТЕАТРАЛНИ ПОЧИТАТЕЛИ!

🎉 НАГРАДИ!  🎉 НАГРАДИ! 🎉 НАГРАДИ! 🎉

ЗА 📚 РЕВНОСТНИ ЧИТАТЕЛИ И 🎭ТЕАТРАЛНИ ПОЧИТАТЕЛИ!

След „Маратон на четенето“ и летните ни проекти е време за поредната инициатива съвместно с Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе – 📚”Светът на книгите и кукления театър”🎭

Идеята се породи от желанието на двата културни института да стимулират русенските деца да четат повече и да се запознаят с изкуството още в ранна детска възраст.

📚 До края на 2021 г. в началото на всеки месец библиотеката ще излъчва най-изявения читател на Детски отдел, през предходните 30/31 дни, като критериите ще се сменят периодично. Той ще печели безплатно посещение на постановка в кукления театър.

🎭 Куклениците пък ще определят свой най-активен зрител, който ще получи читателска карта за библиотеката. За целта трябва да се снабдите с безплатна зрителска карта от касата на театъра.

💫 Най-четящото за месец март дете е Никол Цанкова, която през февруари е прочела 36 книжки. Никол ще получи талон за безплатно посещение на представление по избор от програмата на кукления театър за месец март.

💫 Държавен куклен театър – Русе ще избере чрез томбола своя победител в края на месецa.

☝ За да вземете участие в нея е необходимо да предоставите на касата в театъра зрителска карта с попълнени печатчета за всяко посещение на спектакъл. Те трябва да са не по-малко от 6 на брой. Тези от вас, които пазят своите карти от предходния сезон, с необходимия брой посещения, също ще имат възможност да вземат участие в жребия.

☝Припомняме Ви, че след събрани 4 печатчета, притежателят на нашите зрителски карти гледа петото представление 🎁 БЕЗПЛАТНО🎁!

Хайде, приятели, да четем и ходим на куклен театър!

карта за отстъпки

Последни новини:

7 разказа на Чехов на сцената в Куклен театър Русе – премиера на „Чехов търси талант“

Чети повече >>

Програма за март в Куклен театър – Русе

Чети повече >>

64 години вълшебство и изкуство – честит ни рожден ден

Чети повече >>

Гласувай за най-добър куклен спектакъл – Ясен и Омая

Чети повече >>
Предстоящи събития:
29 февруари, четвъртък
от 19:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>