< < Новини

Куклен театър – Търговище гостува в Русе

В неделя, 14 април, от 11 и 12:30 часа, любителите на кукленото изкуство в Русе ще имат уникалната възможност да се насладят на ново заглавие в градския афиш. Куклен театър – Търговище гостува на своите колеги в дунавския град с една от най-новите си постановки – „Глупавият вълк“ по Елин Пелин. Представление, изпълнено с много смях и положителни емоции

„Глупавият вълк“ е история, която разказва за приключенията на не особено умен, но изключително симпатичен вълк, който постоянно попада в забавни ситуации. Той често се оказва жертва на собствените си грешки и недоразумения, което води до поредица от комични обрати. Сюжетът е изпълнен с уроци за дружбата, честността и важността на умението да се смеем на себе си.

Спектакълът „Глупавият вълк“ е драматизация на Теодора Попова, със сценография от Диана Узунова-Тодорова и музика на Гергана Анмахян. В ролите ще видим актьорите Виолетка Антонова, Калин Колев и Петър Дичков. Представлението е подходящо за деца над 3 години и с продължителност 45 минути, предлагайки на малки и големи забавни герои, много смях и позитивни емоции.

Куклен театър – Русе с радост посреща този спектакъл в града, като дава възможност на своите посетители да се насладят на качествено куклено изкуство и да се потопят в магията на българския фолклор. Русенската публика ще има шанс да види ново заглавие, съчетаващо традиционната приказка със съвременен подход и интерпретация. Билети за всички спектакли се предлагат през бутона „Купи билет“ на страницата с програмата на театъра , както и на касата на улица Княжеска №9.

Последни новини:

Програма юни 2024 – корица

Програмата ни за юни 2024 е вече тук!

Чети повече >>

Отменя се Червената шапчица за неделя 19.05.24

Чети повече >>

Награда за „Ясен и Омая“ на Куклен театър – Русе от „Друмеви празници“

Чети повече >>
Промени в програмата за май 2024

ВАЖНО – Промени в програмата до края на май

Чети повече >>
Предстоящи събития:
26 май, неделя
от 11:00 ч.
и 12:30 ч.
27 май, понеделник
от 18:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>