< < Новини

Живо заснемане с публика на подкаста „Модерно ли е?“

На 15 юни 2024 г., в Куклен театър – Русе ще се състои първото живо заснемане с публика на популярния подкаст „Модерно ли е?“. Началото е в 19:00 ч. и входът е свободен за всички, но е желателно да запазите своето място на касата в Куклен театър – Русе.

Заснемането на подкаста „Модерно ли е?“ е специално събитие, предназначено за русенската публика. Гражданите на Русе ще бъдат първите, които ще могат да участват в живото заснемане на подкаста, превръщайки събитието в уникално и незабравимо преживяване. Инициативата ще даде възможност на зрителите да се включат директно в създаването на предаването и да зададат своите въпроси на специалния гост – актьорът Димитър Пишев.

Поет и музикант, известен със своите многобройни таланти и харизма, той ще сподели своите истории и опит, предлагайки на публиката един различен поглед върху творческия път и личните си постижения. За Пишев, който е роден в София, но е избрал да живее и да се развива в Русе, участието в този първи епизод с публика е особено вълнуващо, тъй като ще има възможност да комуникира директно с гражданите на своя град.

За зрителите това е изключителна възможност да участват активно в събитие, което обикновено се случва зад затворени врати, да задават директно своите въпроси на госта, да споделят мнения и да се включат активно в дискусията.

Подкастът „Модерно ли е?“ е платформа, вдъхновена от историите на музиканти, актьори, творци и артисти. Водещият Даниел Петров кани своите гости да споделят лични преживявания и да вдъхновяват аудиторията. Всеки епизод изследва пътя на различни личности към успеха и задава въпроса: „Модерно ли е в днешно време да следваш своите вярвания и мечти?“

Даниел Петров е част от групата „Taking Heed“. Заедно с дует „Послепис“ (актьорите Димитър Пишев и Светлина Станчева), актьорът Серджио Авакян (SERGIE) и други местни музиканти, ще изнесат акустичен концерт на русенския кей в деня преди заснемането на подкаста – 14 юни, петък, като част от събитията под шапката на „Songwriters Showcase“. Това са поредица от концерти в различни български градове, които представят независими български музикални артисти в акустичен формат. Те ще срещнат публиката със своето творчество, изпълнявайки единствено и само авторска музика – както издадени, така и неиздадени парчета.

Постер с Димитър Пишев в "Модерно ли е?"

Последни новини:

корица на Маша и Мечока за фестивала Лято, кукли и приятели, В. Търново

„Маша и Мечока“ на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели“ 2024

Чети повече >>

Важно – Отменен спектакъл за 26.06.2024

Чети повече >>

Ученици от МГ „Баба Тонка“ завършиха учебната година в Куклен театър – Русе

Чети повече >>

Няма свободни места за „Маша и Мечока“ на 1-ви юни

Чети повече >>
Предстоящи събития:
27 юни, четвъртък
от 19:00 ч.
30 юни, неделя
от 11:00 ч.
3 юли, сряда
от 18:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>