< < Новини

Рожден ден и благотворителна кампания от деца за деца „Моите ангели“ – 15 февруари 2019 г.

Скъпи приятели, на 15.02.2019 Куклен театър – Русе празнува своя рожден ден и навършва 59 години. С удоволствие Ви каним на нашия празник!

Защо „От деца за деца”?

Децата от Детска театрална школа „Патиланци“ при Куклен театър – Русе, ще играят благотворително спектакъла „Зимен сън“, който вече има и награди от фестивал.

Ще бъде представена и книжката, събрала рисунки и мисли на деца от различни възрасти за ангелите, като продължение на изложбата „Моите ангели“.

Средствата от продажбите на книжката, както и от билетите за спектакъла „Зимен сън“ ще бъдат насочени към кауза за децата на Русе.

Каква е каузата?

Споделяме с Вас желанието да изградим Детски център за сценични и приложни изкуства към Куклен театър – Русе, където децата на нашия град да имат възможност да развиват своите заложби, да се забавляват и да намират приятели, да научават за изкуството, да се изразяват и изявяват. Водени от вярата ни, че да създаваме добри условия за децата, е наша мисия и зависи от всички нас, се обръщаме към Вас и сме благодарни за Вашата подкрепа!

Това събитие е началото на кампания за набиране на средства за тази кауза и всеки от Вас, който стане наш ангел – благотворител ще има достъп до информация за това как се използват средствата, колко са и какво е направено с тях, във всеки един момент. Затова и кампанията наричаме „Моите ангели“ – ангелите, като символ на доброто и благородството <3

С надежда, че най-късно до юбилейния ни – 60-ти рожден ден догодина, ще бъде факт Детския център за сценични и приложни изкуства за Вашите деца!

И като на рожден ден, ще се почерпим и ще се забавляваме заедно! Очакваме Ви на 15 февруари от 18.30 ч. в салона на театъра!!!

моите ангели плакат

 

Последни новини:

„Ясен и Омая“ е селектиран за „Друмеви театрални празници“ 2024

Чети повече >>
Пенчо Милков и Теменуга Хараланова в Куклен театър Русе

Кметът Пенчо Милков посети Куклен театър – Русе

Чети повече >>

Куклен театър – Търговище гостува в Русе

Чети повече >>

Стихове на Жак Превер оживяват на сцената в Куклен театър – Русе

Чети повече >>
Предстоящи събития:
18 април, четвъртък
от 19:00 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>