< < Новини

Благотворителен концерт „От театъра За театъра“ в сряда, 9 февруари, 19 ч.

Концерт на дует „Послепис“ и техни партньори на сцената – част от екипа на Държавен куклен театър – Русе: Васил Маринов на кахон и Илиан Венков – на бас китара.

Ще чуете авторски песни на Митко и Светлина, както и популярни български и чужди парчета.

Инициативата е част от кампанията с кауза „Да изградим лятна, театрална сцена към Куклен театър – Русе“, стартирана с Коледен благотворителен базар през декември 2021г.

Идеята за изграждане на лятна сцена се зароди след въведените ограничения за посещения в закрити помещения в следствие разпространението на COVID-19.

Кампанията има за цел да популяризира и да даде широка гласност на каузата, и да получи подкрепа от страна на всички русенци по душа.

Желанието на екипа на Кукления театър е да преобрази пустеещата площ, непосредствено до сградата на кукления театър, с ясната визия да я превърне в притегателен, културен център за възпитание на поколения млади русенци и приказно място за малките зрители.

Всеки любител на кукленото изкуство може да се присъедини като даде подкрепата си – като окаже съдействие с доброволна дейност, с предоставяне на средства или чрез друга финансова подкрепа.

Входът е свободен, със зелен сертификат.

Последни новини:

Нощ на театрите 2023 в Куклен театър Русе

Чети повече >>

Център за изкуства „За Родопите“ ще гостува в Куклен театър Русе

Чети повече >>

20% отстъпка „Ранно пиле“ за премиерните дати на Ясен и Омая

Чети повече >>

Вечерните спектакли в Куклен театър Русе се завръщат

Чети повече >>
Предстоящи събития:
3 декември, неделя
от 11:00 ч.
и 12:30 ч.
Билетна каса

Работно време,
контакти >>