Рожден ден на Куклен театър Русе

рожден ден куклен театър русе

Благодарим ви, деца! ❣️❣️❣️Благодарим на всички приятели на Куклен театър – Русе, които ни гостуваха в този специален ден и допринесоха за каузата ни! Направихте вълшебни минутите, които прекарахме заедно тази вечер! ❤️🎈🎉🎂🎁💝

#рожденден #моитеангели #патиланци #куклентеатър

 

Рожден ден и благотворителна кампания от деца за деца „Моите ангели“ – 15 февруари 2019 г.

моите ангели плакат

Скъпи приятели, на 15.02.2019 Куклен театър – Русе празнува своя рожден ден и навършва 59 години. С удоволствие Ви каним на нашия празник!

Защо „От деца за деца”?

Децата от Детска театрална школа „Патиланци“ при Куклен театър – Русе, ще играят благотворително спектакъла „Зимен сън“, който вече има и награди от фестивал.

Ще бъде представена и книжката, събрала рисунки и мисли на деца от различни възрасти за ангелите, като продължение на изложбата „Моите ангели“.

Средствата от продажбите на книжката, както и от билетите за спектакъла „Зимен сън“ ще бъдат насочени към кауза за децата на Русе.

Каква е каузата?

Споделяме с Вас желанието да изградим Детски център за сценични и приложни изкуства към Куклен театър – Русе, където децата на нашия град да имат възможност да развиват своите заложби, да се забавляват и да намират приятели, да научават за изкуството, да се изразяват и изявяват. Водени от вярата ни, че да създаваме добри условия за децата, е наша мисия и зависи от всички нас, се обръщаме към Вас и сме благодарни за Вашата подкрепа!

Това събитие е началото на кампания за набиране на средства за тази кауза и всеки от Вас, който стане наш ангел – благотворител ще има достъп до информация за това как се използват средствата, колко са и какво е направено с тях, във всеки един момент. Затова и кампанията наричаме „Моите ангели“ – ангелите, като символ на доброто и благородството <3

С надежда, че най-късно до юбилейния ни – 60-ти рожден ден догодина, ще бъде факт Детския център за сценични и приложни изкуства за Вашите деца!

И като на рожден ден, ще се почерпим и ще се забавляваме заедно! Очакваме Ви на 15 февруари от 18.30 ч. в салона на театъра!!!

моите ангели плакат

 

Дядо Коледа ще гостува в Кукления театър на 23 декември

дядо коледа гостува в куклен театър русе

На 23.12.18 (неделя) от 11 и 12 ч. след специалната ни “Коледна приказка”, която ще изиграят за Вас актьорите от Куклен театър – Русе, ще ни гостува Дядо Коледа!

Той ще раздава подаръци на децата, които Вие, родителите – негови верни помощници, е добре да донесете предварително (опаковани и надписани) в Кукления театър, в периода между 17 и 21 декември.
Тел. (082)835804.

Билети също е желателно да се закупят предварително на касата на театъра до 21.12.18 (петък).

Цена на билетите за 23.12 – 6 лв. Като зрителските карти на децата и събраните в тях печатчета важат за отстъпка (ако имате вече 4 печата, петото представление е безплатно за детето.)

Дядо Коледа Ви очаква и ще се снима с дечицата за спомен!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Шлагер радио и телевизия Делта подаряват на малчуганите спектакъла на Държавен куклен театър “Коледни снежинки”

За децата тази Коледа ще е специална! Шлагер радио и телевизия Делта подаряват на малчуганите спектакъла на Държавен куклен театър “Коледни снежинки”! А Дядо Коледа ще бъде почетен гост и ще раздава подаръци на всички деца, осигурени от сладкарница “Ружана” и Кабелен телеком “Делта”!

На 22.12.18 – събота, от 11 часа, елате да празнуваме заедно! Безплатните билети можете да вземете от касите на Кабелен телеком “Делта” на: ул.Константин Иречек 20, ул. Даме Груев кв. Дружба 3, бул. Липник 88 кв. Здравец-Изток и бл. Преслав в кв. Възраждане след 6 декември тази година…

Елате да празнуваме заедно!

Актьорите Дени и Марти сключиха брак на сцената на Куклен театър – Русе

актьорите Дени и Марти сключиха брак на сцената на Куклен театър - Русе

Тяхната луда театрална сватба – съвсем реална 🙂 🎉🎉😊
Вчера, 19.11.18, нашите колеги и приятели, актьорите Дени и Марти сключиха брак на сцената на Куклен театър – Русе.✍🏻💍💖
Пожелаваме им прекрасни споделени преживявания в съвместния им път занапред, много любов и разбирателство. 💗💖💗
Да са ни живи и здрави, а трудностите да преодоляват заедно, с усмивка и чувство за хумор. 😊
Бъдете честити, младо семейство!💖🎼💖🎼💖🎼💖